Frureinhold

alla dessa newbie köp och säljsidor…

Jag vet inte riktigt hur jag skall formulera detta inlägg, men jag blir faktiskt lite irriterad. Ni vet säkert om alla dessa newbie köp och sälj, de är dom som jag anser är värst just nu. När personer går in och köper upp mer eller mindre hela lagret för att sen sälja till andra för dyrare pris. Många kollektioner som newbie säljer är limited edition, vilket innebär att de endast kommer i en viss upplaga. Detta gör folk helt galna och buden är igång, det blir kort sagt en svart marknad som faktiskt är olagligt i sverige. Men det är inte lagbrottet som får mig att gå i taket utan att folk sätter i system att gå in och tömma butiken så att andra blir tvingade att betala ett överpris för det önskade plagget.

Absolut tycker jag man skall hjälpas åt och köpa åt varandra, men det är skillnad på att hjälpas åt och tömma lager. Jag får höra sådana historier av både Lindex och Kappahl här i götaborg där människor köper för flera tusen varje gång det är nytt släpp. Jag lär få en hel del personer på mig nu, men vet ni vad, det ni gör är olagligt.

img_3908

Mina fina tjejer i nya dressar från newbie, finns några kvar och ni hittar dom här och här 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liw - Bröllop 2016

    åh håller med! Så himla störande, som jag förstått det är det för att de ska få en fet bonus… och de ”hjälper” bara andra… och de tycker att det är kul när de är mammalediga… vad hände med att hänga med sitt barn?!