Frureinhold

Motivations dipp

Ni vet när man spottat ur sig kick ass inlägg och man är tömd på ord, mer eller mindre. Där är jag just nu, allt jag skriver blir liksom helt irrelevant och i mina ögon ointressant. Jag kan nästan få en känsla av depression när orden inte kommer till mig. Låter drastiskt, men det är så det är. Säkert vanligt fenomen för tex författare. Jag står också i ett läge där jag inom en månad kommer göra en hel del förändringar med bloggen. Det känns skönt och helt rätt beslut. Jag har en hel del resor inplanerade som jag måste strukturera upp, samarbeten som skall publiceras och ett event att ordna i oktober. Just nu letar jag efter utställare, vi har en noga uttänkt tanke med vad för företag vi vill ha med. 

Har du ett företag som du tror skulle passa boozt konceptet med skönhet, Hälsa och träning. På plats är 270 köpsugna kvinnor i åldrarna 25-60 år 🙂 maila mig på [email protected] 


Sen förutom en dipp i skrivningen har vi haft en helg fylld med kalas, SM guld och dop, vilket gör det ännu svårare att låta hjärnan arbeta. Men håll ut, snart kommer motivationen tillbaka och har ni önskemål mål tema eller inlägg, lämna en kommentar ! 

Vad vill ni ha mer av?

Puss! 


Foto: amplifyphoto 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Nu har jag inte läst hela din blogg från början så du kan ha skrivit om detta innan 🙂 Men jag är lite nyfiken på hur du och din man träffades? Lever själv som singel just nu och tycker det är spännande att läsa om hur par träffas. Man får liksom upp hoppet lite av att läsa om andras historier.
    Kramar

  2. Emelie

    Min kompis har ett företag som heter Pearls of Freja som säljer smycken. Vet inte om det är nåt sånt ni är ute efter men kika på hennes sida 🙂