Frureinhold

Rulla vagn

Det är roligare att vara föräldraledig när du delar tiden med andra. Därför är det tur att Rulla vagn finns. Det är en ihopkopplande tjänst för föräldralediga som vill hitta varandra. På www.rullavagn.nu kan den som är hemma-med-barn-förälder söka efter en redan startad föräldragrupp – eller starta en egen. En grupp kan vara allt från ett helt gäng föräldrar som rullar vagn tillsammans eller bara några få som ses hemma för lek och kaffe – det bestämmer man förstås själv. Gå in och kolla sajten på www.rullavagn.nu!
  
Bakom tjänsten står Evelina och Mattias Åkerberg. De bor i Sävedalen och har tillsammans sonen Elis, som föddes i december 2014. De insåg att föräldralediga vill gärna träffa andra föräldralediga, men det är svårt att få kontakt med andra som bor nära och har barn i samma ålder. Så föddes idén till Rulla vagn.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frida svensson

    så viktigt det var för mig att umgås med andra under föräldraledigheten. dog av tristessen annars. jag hade tur att mina bästisar fick barn samtidigt. Men för dem som inte har någon är den här tjänsten fenomenal ju!