Frureinhold

intervju för Frankrikes största föräldrar sajt

Ibland sätter jag kaffet i halsstrupen och börjar fundera på hur jag hamnade här i de sociala mediernas svängar. Jag började blogga 2007, mest för skoj skull och verkligen dagboksanpassat, ni vet idag gjorde jag det här osv. Men så någonstans på vägen utvecklades allt till att bli så mycket större och jag blev år 2015 prisad som årets förebild inom sociala medier, jag gjorde ett stort jobb för dagens industri och jag tog klivet från att bara ha det som hobby till att faktiskt se det som ett arbete.

I veckan fick jag mail från en kvinna som arbetar på Frankrikes största föräldrar sajt. De hade hittat min blogg och ville ha med mig i en intervju som skall vara både på svenska och franska. Hur spännande är inte de?! Jag skrev klart intervjun nyss och jag ser så fram emot upplägget och publiceringen. Länkar såklart här när den ligger uppe.

Nu ikväll har jag och hailey haft mamma/dotter mys och bara gjort sånt som vi tycker är mysigt utan att lillasyster själ uppmärksamheten. Nu sover dock båda två och jag ser på sista perioden av Frölunda-linköping. Hockey freak som jag är missar jag inte en match.

img_0096 img_0114Måste också dela lite inspobilder från dagen, vardagsrummet börjar att ta form och alla dessa blommor 😀

img_0078 img_0077

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.