Frureinhold

Vinnaren av Besafe iZi modular 

Hur skall man kunna välja bland alla tävlande. Helst hade jag velat ge alla en ny stol och för att göra detta rättvist fick min man välja bland de tävlande och han fastnade vid denna tjej här nedan. Han tyckte motiveringen speglade Besafe och deras grundtanke. 

  
Stort grattis fruoberg89, maila mig för mer info ! 

Ni som inte vann denna gång skall inte bli ledsna för snart kommer ännu en tävling på min instagram där ni kan vinna inredning värde över 3000 :- från jollyroom! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofia

    Hej! Vi är en liten familj som lever under hot och våld. Vi flyr just nu inom Sveriges gränser var dag för att slippa misshandel och hot. Men vi har ett problem, myndigheterna blundar för vår situation. Vi får klara oss själva. Vi har blivit spottade på och personerna som utsätter oss för detta hittar oss varje gång. Jag har en dotter på 7 år och är nu gravid i vecka 16. Jag ber er om hjälp. Snälla sprid vår historia. Hjälp oss att tvinga myndigheterna att reagera och agera genom att vi är många som pratar om det. Snälla rödda oss!

    http://hjlpenfrndden.blogg.se/2016/february/hjalp.html

    Och nej, det är absolut inget virus. Vill man inte använda länken så gå gärna in på blogg.se och sök efter: hjlpenfrndden