Frureinhold

Med solen i själen styr vi nu bilen hem 

Så var denna helg till enda och vad jag lärt mig mycket. Jag känner mig ännu starkare inombords än vad jag trodde var möjligt. Ni har säkert märkt på inläggen att jag känner sån enorm power och fösöker spruta ut det till er fantastiska läsare som är här varje dag. Ni rockar mitt liv och jag hoppas kunna rocka ert. Min blogg ska och kommer alltid att vara en plats för glädje, ärlighet och ödmjukhet även om vissa dagar är tunga så får dom lov att vara det för imorgon kan vara en helt fantastisk dag. 

Its not a bad life, only a bad day! 

Försök att hitta ert inre så kan jag lova att det syns i ert yttre. Låt in människor trampa på er personlighet och vänner är inte vänner om de endast gillar 99 % av er. Det finns så många 100 % vänner som kan få er tid och lägg då inte vikt på alla de andra. 

Jag taggar nu en ny vecka med nya mål och nya möjligheter. Älskar att jag är så full av energi och målmedvetenhet, det är de som tagit mig dit där jag är idag ! Högskoleutbildad bloggare med en vilja att alltid sträva framåt! Varför kolla bakåt när alla vägar ändå är framåt! 

Puss på er! 

  
Foto: amplifyphoto 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.