Frureinhold

Smarteyes non-violence collection

Jag har en blogg, jag har en blogg med ganska stor läsarkrets, jag har en blogg med möjligheten att kunna påverka. Den makten är unik och i fel händer kan denna makt blir något riktigt farligt. Jag hoppas med min blogg kunna sprida en positiv energi, en god ton och en motivation till att må bra och göra gott. För någon vecka sedan fick jag mail från smarteyes. De lanserar nu en helt ny kollektion som heter non-violence kollektion.

Smarteyes är ju ett modeföretag och de designar alla sina bågar själv, men just den här kollektionen handlar om mer än mode. Den handlar om att ta ställning för fred och mot våld. Non-Violence Collection har Smarteyes tagit fram kollektionen tillsammans med Non-Violence Project, en ideell organisation som lär unga människor världen över hur man löser konflikter på fredlig väg. Det syns bland annat på att vissa bågar har Non-Violence symbol – Den knutna revolvern – på sidan och på det specialdesignade fodralet och på putsduken.

För varje par som säljs går cirka 50 kronor till Non-Violence Project. Så när du köper ett par glasögon ur kollektionen tar du ett personligt ställningstagande mot våld, samtidigt som du är med och bidrar till en fredligare värld. Inspirationen till själva designen kommer 60-talets New York. Tänk Mad Men möter musikikonen och fredsaktivisten John Lennon.

Non-Violence Collection by Smarteyes släpps i två omgångar. De första 16 modellerna finns i Smarteyes butiker från den 22/2. Jag kommer att skaffa mig ett par och varför inte göra det  ni också 🙂

nonviolence

 

ett samarbete med smarteyes

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.