Frureinhold

Sponsrad video: Fritidsresor 

Inget nytt med att vi älskar att resa. Våra barn har unde deras unga år rest mer än vad vissa gör under en hel livsstid. Det tillhör som sagt vår livsstil och vi väljer att prioritera vår ekonomi för en vecka utomlands 🙂 nu när vi fått barn är fokus på att resmålen är barnanpassade och senaste resan var till ett av friridsresors blue village hotell som var en succé.

Nu lanserar Fritidsresor ett nytt konsept. Fritidsresors nya hotellkoncept Sensimar Resorts är helt igenom designade för par. Tänk duo-behandlingar på spa, solsängar för två samt bord dukade för två i restaurangen. Hotellen finns i bland annat Grekland, Cypern, Kroatien och Spanien men också på mer exotiska resmål som Mexico och Mauritius. För att förmedla känslan av romantisk semester på Sensimar Resorts har popikonen Leona Lewis gjort en nyinspelad version av Elton Johns klassiska ”Your Song” – en signaturmelodi som använts av Fritidsresor sedan 2002.
Sensimar Resorts:
• Hotell för två
• Barnfritt (inga barn under 16 år)
• 21 Sensimar Resorts att välja på i sommar
• Gym och spa på alla anläggningar

Detta är inte aktuellt för oss just nu, men visst låter det härligt. Bara lugn och ro, tid för avkoppling och tid för er.

//detta är ett sponsrat inlägg 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.