Frureinhold

-20 cm på hela kroppen dag 6

Jag var helt övertygad om att jag ökat de sista dagarna av c9. Man äter nu mer mat och igår blev jag för sjuk för att träna, barnen har varit vakna hela natten och jag har slarvat med vattnet. Men imorse när jag mätte kroppen hade jag minskat ännu mer och är nu uppe i 20 cm ?! Det är galet och det syns faktiskt på bilderna. Jag mår otroligt bra och känner mig väldigt pigg trots att jag har ngt skräp i kroppen. Men trycker i mig ingefära och citron. 

Nu är det bara 3 dagar kvar på själva kuren men jag har fått en helt ny syn på mat vilket glädjer mig. Jag köper enbart eko på precis allt, rena råvaror och mycket grönt. Många frågar om C9, detta är en kur du följer i 9 dagar, inget du binder upp dig på eller behöver köpa fler av. Det är 9 dagar av ditt liv som du följer ett enkelt matschema som innehåller bla aloe Vera, ultra (protein shake) fibrer etc. Det är INGEN svält diet och du har en fri lista med hur mkt gott som helst att äta. 

Min favorit shake är

  1. Ultra
  2. Mandelmjölk
  3. Frusna hallon
  4. Lakritspulver 

Sååå otroligt gott 🙂 jag har februari ut en kampanj på just c9 och beställer du denna vecka har du bör du ha ditt paket redan nästa vecka (om inte posten strular). Bor ni i Kungälv slipper ni även frakten, men den beställningen läggs måndag den 29 februari 🙂

Mail mig för mer info på [email protected]


PS: detta är ingen rymdforskning och med rätt verktyg kan alla få en helt ny livsstil och levnadsvanor ! Så låt denna dag bli ett steg i rätt riktning! 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.