Frureinhold

nyheter från VILLAGE

Jag vet inte hur många som känner till Village. Men ni får en kort info här. Hantverket är genuint, råvarorna ekologiska och formen skandinavisk. Hållbarhet är i fokus – både vad gäller produktion och design. Kollektionen är byggd av enbart naturliga råvaror där trädens virke, fårets ull och det ekologiskt garvade lädret sätter en personlig karaktär till varje produkt.
Kollektionen innehåller bland annat en organisk kroppsvårdsserie tillverkad i Sverige, ekologiska yllefiltar gjorda i naturfärgad svensk ull, genuina träprodukter så som skärbrädor och hyllor tillverkade i Europeisk Ask, samt skinnprodukter i svenskt vegetabiliskt garvat läder, så som förkläde, grytlapp och sittdyna. I kollektionen ingår även en liten serie betongprodukter med läderdetaljer signerad formgivaren Anna Christians.

– VILLAGE är ett medvetet varumärke där vi värnar om vår tids ideal, såsom hållbarhet – både vad gäller produkt och miljö. Produkterna håller hög standard vad gäller materialval, och är i den mån det är möjligt producerade i närområdet, säger Ulrika Elofsson som varit med och tagit fram kollektionen och drivit projektet.
VILLAGE_kroppsvardsserie VILLAGE_ull

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann-kristin

    Åh, snälla, kan du inte skriva om din vardag istället och inte så mycket reklam eller vad detta inlägg betraktas.
    Känns så köpt, när din blogg är så bra för övrigt.
    Den senaste tiden har det varit lite för mycket reklam.
    Hoppas att du inte tar illa upp, men det är synd.

    Ha en trevlig helg
    /Ann-Kristin, Lund

    1. frureinhold

      Åh vad tråkigt att du känner så, det får vi ändra på bums. Detta inlägg är inte ens ett sponsrat inlägg, tyckte bara det var så fint och ville dela. Men jag skall fixa mer personliga inlägg, tusen tack för din kommentar, kramar i mängder!