Frureinhold

Besafe lookbook 2016

  
Som stolt ambassadör för Besafe kan jag nu visa er säsongens lookbook, det är nästan så att jag vill ha en stol i varje färg. Det var omöjligt att välja, men metallic Melange blev mitt val och vi är supernöjda. Hela lookbooken hittar ni HÄR

  
  Vi har nu testat iZi modular stolen i ett par veckor och vi är otroligt nöjda. För det första gillar jag designen, formen och valet av färg. Chloe sitter bekvämt, hon sover utan problem och med bra stöd för nacken. Hon tippar inte med huvudet utan lutar åt den ena sidan. Jag har kommit över kommentarer och inlägg om att vi ambassadörer sprider information enbart för att vi är sponsrade. Jag vill förtydliga detta och jag kommer enbart att göra detta en gång. Att vi ens behöver förklara oss är tråkigt. 

Nummer 1, Besafe har år efter år presterat oerhört bra i de krocktester som utförts. Modellen Besafe iZi plus blev tex bäst i test 2015 av Folksam (bara det säger ett och annat). 

Nummer 2, de arbetar hela tiden med att utveckla säkerheten för barn att färdas i bilen. De försöker inte försköna en bild, utan de lägger fullt fokus på att utveckla och skapa en sån hög säkerhet som möjligt. De väljer att Arbeta och utbilda personer som kan sprida deras budskap, det är stort fokus på att inte propagera utan leverera fakta som faktiskt kam rädda liv. 

Nummer 3, alla vi ambassadörer har barn, som mamma vill jag alltid mitt barns bästa. Besafe ger mig möjligheten att lära och färda mitt barn i en stol som är Bland de säkraste på marknaden. Jag ges också möjligheten att informera er om säkerhet vilket i mina ögon är ett privilegium. 

Nummer 4, diskussionen pengar och att Besafe är en av de dyrare stolarna på marknaden. Jag förstår att det kan bli en stor engångssumma, jag köpte själv en ny stol till Hailey nu från Besafe.  Men som iZi modular enbart stolen från 6 mån, den går att använda upp till ca 4-5 år bakåtvänd. Slår man ut kostande på år eller månader (110 :-/ mån i 3 år) blir det inte speciellt dyrt och i mina ögon en billig livförsäkring för de minimänniskor vi vill skydda allra mest. De stolar som levererar bäst i test är också de som kostar lite mer. Jag kommer aldrig skriva att detta måste ni köpa, men jag tänker presentera argument som stärks av test kring barns säkerhet i bilen. Jag är stolt ambassadör och mina kollegor gör ett fantastiskt jobb.

//ett samarbete med Besafe 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.