Frureinhold

Härlig dag ute

Alltså mer dagar som dessa 😀 så underbart med detta väder och Gud vad mycket det gör med sol och D-vitamin. Vi har nu varit ute i flera timmar och det känns så bra att Komma in i värmen efter massa frisk luft. Chloe fick låna haileys läragå skor och fick spatsera lite ute. Just nu sover hon i sin vagn 🙂 

   

  
 Sötaste lilla dockan, hon satt i åkpåsen så räckte med jacka. Sen när hon gick några steg täckte jackan benen. Längtar sååå till varmare tider. Även om solen lyste idag så var det inte sommarvarmt. Kläderna är från me and i’s vårkollektion och jag är helt förälskad 🙂 jackan kommer endast i begränsad upplaga och lär sälja slut så passa på om ni vill ha en 🙂 ni hittar hela kollektionen hos er säljare eller på hemsidan 🙂 jag har second skin jeans och short jacket !

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Visst är det underbart när solens strålar äntligen kommer fram!
    Någonting som jag dock tänkte på och som jag tycker är lite sorgligt överlag är att du är tvungen att förklara och försvara varför chloe har jacka på sig och inte overall :/ jag kan nog förstå varför, att det är för att undvika att någon ska börja ifrågasätta och lämna dumma kommentarer?!). Och är det därför tycker jag att det är SÅ sorgligt att vi faktiskt måste försvara varför vi gör på vissa sätt. Kan vi inte bara lita på att alla vet och gör det bästa för sitt eget barn? ❤️ Kram!