Frureinhold

konsultation bröstförstoring

Gud vad rubriken känns ytlig och jag får en helt annan bild framför mig en den som kommer att vara verklig. Jag kommer alltså inte att göra några jätte bomber och det är inte för att vara med i någon utvisningstidning. Nej jag har sedan 15 års ålder bestämt mig för att fixa min bröst efter att jag fött barn. De har alltid varit små och inte symmetriska med min kropp. När jag ammade var de precis så som jag vill att de skall vara, men nu när jag slutat så är de tillbaka på ruta 1 och med en lätt hängig ton. Så idag när jag var på citylaser och fixade min överläpp bokade jag tid för konsultation. Jag har kollat runt på olika kliniker och jag känner mig trygg med teamet på city laser. Det är en liten klinik som värnar om sina kunder vilket jag värderar högt. Självklart kommer ni att få vara med på hela processen och även om operationen först blir i juni (6 mån efter amning) så är jag super taggad redan nu 🙂

  

 
Så som dom brösten såg ut hade varit perfekt 😀 som ett tillägg är alla vackra på sitt sätt och jag dömmer ingen som varken väljer eller inte väljer att operera öga, näsa, bröst etc. Jag hoppas ni kan acceptera mitt beslut och inte dömma mig för att vara en dålig förebild eller utseendefixerad. Jag gör detta enbart för min skull. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    Hej,

    Vill bara säga att jag tycker det är så synd att detta överhuvudtaget ska vara tabubelagt. Ingen skulle döma om det handlade om en mans hårtransplantation el dyl på samma sätt. Då det handlar om en ”kvinnlig” fråga så är det fritt fram att trycka ner. Har själv fött och ammat tre barn och det sliter på kroppen på många sätt även fast det är det bästa som finns. Givetvis är du väl värd detta enbart för din egen skull efter att ha upplåtit kroppen åt andra och så klart även annars. Vi kvinnor måste stötta varandra!

    Stor kram

  2. Thaimorsan

    Omg vet redan att jag kommer bli ännu plattare eller som en planka nu efter barn nr 2. Alla kvinnor i min familj på mammas sida har mycket tuttar och jag har väl fått från pappas sida Skulle jag må riktig dålig nu efter att jag har ammat klart och kan jag göra något åt mina ”plankor” så ska jag också. Upp till dig och det är ditt välbefinnande!

    1. frureinhold

      tusen tack för din kommentar, det är alltid ett känsligt ämne och det värmer med att få kommentarer som din <3

      många kramar

  3. Therése

    Har själv gjort när jag var 20 för att dem skulle passa min kropp mer och det var så värt det! Tycker du är härlig som är så öppen med det, för det är nog många som känner som du efter man fött barn och ammat! Kommer absolut byta ut mina inplantat efter avlandet är klart om jag inte känner mig bekväm med min nya kropp.

    1. frureinhold

      Tusen tack för din kommentar och vad underbart det är med läsare som tar sig tid att sprida kärlek <3 stort kram

  4. Lisa

    Det är jättebra att du skriver ett inlägg om detta, finns säkert många som är missnöjda med sina bröst efter graviditet och amning, och det är väl bra om det tabut som är försvinner?
    Det är ju faktiskt du som ska bo i kroppen resten av livet, och då är det ju självklart att man ska vara nöjd 😀 <3
    Jag har en kompis som gjorde en sådan operation där man förminskar magsäcken (jag vet inte vad den heter) och hon fick höra av sin dåvarande sambo (numera x) att hon var självisk :-/
    Vilket hon inte var då hon hade kämpat i många år med övervikt, tränat och så men inget hände..
    Min syster har samma tänk som du, när hon är klar med graviditet och amning ska hon förstora brösten, just för att hon inte är nöjd med att dom är väldigt små, hennes man är helt okej med det, han vill ju ha en fru som är nöjd och glad 🙂
    Jag skulle inte göra en operation, men skulle aldrig få för mig att döma min syster eller dig eller någon annan som vill göra ett skönhetsingrepp…
    Ha en finfin dag!

  5. Stina Karlsson

    Är inte du en som arrangerar, Boozt, i hälsans tecken?

    Det jag gillat med Boozt är just det naturliga och inte det konstgjorda, man får vara som man är.
    Vad tror du detta er för signaler?

    Bara en fundering?

    1. frureinhold

      Läste din kommentar och blev faktiskt lite ledsen, mitt val att korrigera mina bröst handlar om ett komplex Som berört mig sedan jag var ung. Likt en person som väljer att ha tandställning för att korrigera något som inte känns bra. Mina bröst görs för mig, för mitt välbefinnande och för att få känna mig kvinnlig. Som det är nu har jag inga bröst alls och det mår jag inte bra av. Efter att jag ammat två barn har de gått från att vara små till obefintliga.

      Jag hoppas du kan acceptera mitt beslut och tack för din kommentar

      / Jennifer

  6. P

    Jag är en av de få där graviditet och amning knappt syns på mina bröst. Jag är faktiskt nöjd med hur de ser ut!
    MEN bilden på dig ovan, såna snygga bröst hade nog ingen tackat nej till! 😉
    Lycka till med operationen och strunta i elaka, dömande kommentarer (om det kommer några), dina bröst, din kropp, ditt beslut!

    1. frureinhold

      Jag gillar med formen och utseendet på dom ovan och hoppas kunna få liknande resultat 🙂

      tusen tack för din kommentar

      kram <3

  7. K

    Självklart ska ingen döma dig! Du gör som du vill med din kropp. Hur förklarar du för dina döttrar vore intressant att då veta mer hur du tänker kring däremot? Lycka till med operationen och läkningen efteråt!

    Dock undrar jag kring hur mycket du sponsras av företaget som omnämns i detta eller om kostnaden helt betalas av dig/er?

    1. frureinhold

      Tack för din kommentar. på första frågan hur jag tänker prata om mina barn om det så får de själva när de är medvetna om operationen prata om den. Som det är nu tror jag ingen av dom kommer att märka eller förstå skillnaden. Mina bröst kommer som sagt inte att bli stora, det som skiljer är att när jag tar av mig bh:n så kommer det fortfarande vara bröst kvar. Jag känner att jag tappat mina kvinnliga former än mer efter att ha ammat två barn.

      Angående sponsring så är detta ej ett sponsrat inlägg, alla mina inlägg där jag har ett samarbete märks det längst ner 🙂 men även om jag inte är sponsrad måste jag kunna tipsa om företag som jag tycker om 🙂

      allt gott kram J

      1. K

        Fast kommer inte din stora tjej att fråga varför du har bandage, varför du har ont och inte kan lyfta som innan? Som sagt vill inte sömns men undrar lite hur du ska förklara för henne?

        1. frureinhold

          Får jag fråga vart du vill komma? 🙂 om hon nu frågar så kommer jag att berätta för henne varför, men jag förstår inte riktigt varför du så igert vill veta till ord vad jag kommer att säga 🙂

  8. mammalinda

    Jag tycker du är jättefin som du är. Det är starkt av dig att berätta om det. Men jag hade blivit gladare av att läsa att du tyckte om den kropp du har (om jag får skriva så utan att låta elak). Du är så himla fin men ska ändå göra om dig. Men det är så klart din kropp och det är ditt beslut. Det jag ville säga var egentligen, du är FIN som du är!! Massor med kramar (och hoppas verkligen inte du tyckte jag skrev något elakt för det var inte så jag menade).
    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda

    1. frureinhold

      Jättetack för din kommentar 🙂 jag tycker om min kropp nu, men tyckte om den mer innan jag fött mina två barn. Kroppen tar otroligt mycket stryk av att bära två barn och även om jag alltid haft ont av mina små bröst har de blivit ännu mindre och med hängiga efter amning etc.

      Jag förstår hur Du menar och jag tar det inte alls negativt <3

      Kram

  9. Liiten

    Har själv en del funderingar på att lyfta o fylla ut brösten nu när man är klar med barnafödandet och amningar. Man ska göra det man själv vill för då mår man bäst och den bästa förebilden/föräldern man kan vara.

  10. Robin

    Jag förstår dig till fullo! När jag är färdig med barnabiten blir det lite tuttkonstruktion här ock.
    Jag har samma ”problem” som dig, innan jag blev gravid att dem obefintliga och nu är de perfekta, (jag ammar).

    Men det är starkt av dig att skriva om det offentligt med tanke på ”hetsen” kring att man måste vara nöjd med sin kropp som råder idag!

  11. Hanna

    Jag beundrar att du faktiskt kan stå för ditt val! 🙂 <3
    hade jag haft pengarna skulle jag absolut fixat till mina bröst (framförallt ett lyft). För mig handlar det om så mycket mer än att bara vara utseendefixerad, man vill ju faktiskt KÄNNA sig vacker i helhet, det är för mig snarare självkänsla och självförtroendet 🙂 kram till dig!