victus hudvård – Frureinhold
frureinhold

Frureinhold

Annons

victus hudvård

för ett tag sedan fick jag möjligheten att testa victus hudvård, det var en serie med tre olika serum, en rengöring, en mask och en nattkräm. Jag är väldigt känslig när det kommer till hudvård och kan inte alls ha vilket som helst. Sen behöver min hud massa fukt och gärna nu under vintern så det är ett litet meck att få till en bra serie. Jag har också lätt att få plitor och som många med acne tror skall man torka ut plitorna. Men till saken hör att många med acne behöver mer fukt än vad de tror och får just acne för att huden är för torr. Så grundfel som många gör är att torka ut huden, en hud kan aldrig får för mycket fukt. Jag tänkte presentera produkterna jag testa här nedan 🙂

All U Need:
Nattkräm som är väldigt aktiv, den kan pirra i huden när man använder den i början och har du en känslig hy ska du börja med var 3:e dag. För att successivt öka behandlingen.

Face Of:
Den är super återfuktande perfekt nu på vintern och den tar bort alla döda hudceller som finns kvar i ansiktet. Jag själv älskar denna produkt och går gärna upp 10 min tidigare för att hinna lägga denna på morgonen. Lägg ett lättetunt lager och låt den sen torka för att sedan dra av hele masken. Det gör inte ont som många andra fasta masker kan göra, lämnar en gudomlig känsla!

For your eys:
ögonserum, det är ett serum och väldigt “rinnigt” vilket är meningen eftersom det är extremt små molekyler i serumet för attdet verkligen ska kunna tränga in i huden ordentligt.

Renew Yourself:
Ett serum för cellförnyelse ta mellan 5-7 droppar i handflatan och dutta in i huden låt torka och använd sen din dagkräm.

Stay Away:
Detta serum kan man punktbehandla om man får problem. Dutta på serumet på det problemområde dag och kväll.

Wasch it of:
detta är ansiktstvätten. Denna funkar för hela ansiktet och make up på ögonen så du behöver alltså bara ha en tvätt nuförtiden 🙂 Den är lite exfolierade vilket gör att trots att den är mid så får den med allt smuts och smink i ansiktet.

Ni hittar alla produkter HÄR och mina favoriter är serumen och masken 🙂 Men alla produkter är milda och skonsamma, jag är supernöjd och huden är superlen 🙂 Tänk på att huden behöver fukt, fukt, fukt!

   

  

  

  

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
frureinhold

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons