Frureinhold

Halvfart 

Jag nu går man helt klart på lite halvfart, maten från alla julbord ligger som en tung sörja i magen. Kroppen är blek, brösten är slutammade och de där snygga, stora brösten är ett minne blått. Amningen har även tagit stryk på min kropp som är tunn och slapp. Jag måste verkligen börja röra på mig mer nu, nog att jag är smal, men som Fredde i solsidan säger, en gång boxningssäck, numera en dunkudde. Jag har otroligt tacksamma gener, men jag måste börja förvalta den. Min fina vän Annika startar i samarbete med ellos ett träna hemma program efter nyår, kanske jag borde haka på. Jag har ett problem med mitt Ena ben bara som släpar. Måste ta tag i det med.

Jag tänkte dela bilder sen på min kropp, nu och förhoppningsvis även en då bild ett par veckor fram. Ska be Markus ta bilder om inte Robin kan fixa de. Jag fick även köpt nya bh:ar idag på Triumph och nya trosor. Jag fick sån grym service och rätt bh för min kropp. Tänk vad många som går med helt fel bh, den procenten är enorm. Så stort tack till er!


Älskar min nya kofta som ni bland annat kan hitta hos bestofbrands (märket odd molly) plånboken och armbandet är från Michael kors 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.