Frureinhold

Boozt event – ett tjejevent i hälsans tecken

artikel från magasinet, modernlifstyle 😀

År 2013 gick det allra första boozt – eventet av stapeln nere på Falkenberg strandbad. Det var över 100 tjejer som samlades under två dagar med, spa, god mat, träning, föreläsningar, avkoppling etc. I rodret stod vinnaren av lets dance 2009 och hälsoprofilen Annika Sjöö tillsammans med kollegan Camilla Emring. Det blev stor succé direkt och i maj året efter tog de boozt ner till Mallorca. Även det blev en dunder succé och sedan dess har det bara fortsatt. 2015 tog Falkenberg emot 270 tjejer och därmed var hela hotellet abonnerat enbart till boozt.

2015 sökte Annika sjöö en ny kollega då Camilla Emring skulle ut på nya uppdrag. Så numera kan ni se Annika Sjöö tillsammans med mig Jennifer Reinhold. Jag är utbildad hälsovetare, entreprenör, mamma, bloggare och utsedd till årets förebild inom sociala medier 2015.

Boozt är ett av Sveriges största tjejevent och allt går i hälsans tecken. Eventet syftar till att ”Boozta” kvinnor i alla åldrar under en helg med träning, dans, föreläsningar, hår- och sminktips, god mat, spa, bubbel och shopping samt lyxiga goodiebags!

 

Vi älskar att skämma bort våra gäster och helheten är viktig – Annika Sjöö.

 

Nästa boozt event går av stapeln 9-10 april och denna gång ta de boozt-konceptet till Stockholm och skepparholmen. Det är redan nästan helt slutsålt, men det kan finnas någon enstaka biljett kvar, besök våra bloggar för mer info och för att säkra er plats (eller klicka här). För er som blir utan kan vara lugna, för 29-30 oktober kommer boozt tillbaka till Falkenberg strandbad.

 

Vi ses !

 

Kram Annika och Jennifer

 

Mail: [email protected]

Bloggar: http://blogg.amelia.se/annika-sjoo/

Bloggar : http://frureinhold.se

_MG_0085

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.