Frureinhold

Fåfäng mamma

Gud nu blir det riktigt ytligt inlägg 😀 Men jag måste få vara lite ytlig och fåfäng ibland. Som ni vet går jag var 6-8 på ansiktbehandling inne i stan. Det är på en klinik som heter clinic divine och de arbetar främst med dermalogica. Jag har tidigare aldrig unnat mig ansiktsbehandlingar och massage var det längesedan som jag var på. Något som jag verkligen värderar högt just nu när man har två små barn är den lilla tiden man får för sig själv. Där tiden enbart är för en själv och inget annat. Nu dröjer det några veckor till nästa gång, men under tiden skall jag göra lite annat kul.

IMG_5918

på onsdag skall jag fixa fransar på en salong här i Kungälv. Det är en tjej som gör Luxurious Lashes och jag kände nu inte jul och nyår är det ändå ganska smidigt 🙂 Jag kommer även att kunna erbjuda er läsare en unik rabattkod för att göra fransar hos henne 🙂 Till helgen är tanken att jag skall göra naglar, jag fick av min syster ett presentkort på nya naglar och det är också väldigt smidigt nu inför jul och nyår 🙂 Kvalitén på mina egna naglar är katastrof, så på med lite plast 😀

IMG_0203

Såhär såg naglarna ut förra året 😀

Den 22 december skall jag ner till city laser i göteborg och lasra bort allt hår haha, nej men inte allt. Men jag skall äntligen få bort det hår jag har på överläppen och även konsultera övrig behåring på kroppen. Jag kom in kontakt med Jenny på city laser i höstas och fick så otroligt bra hjälp med allt ifrån hormoner, till fillers snacka och annat. Visste ni tex att på city laser kan man fixa till förlossningskador som uppstått ”down under”. Så många kvinnor som går med smärta efter att läkaren vid fl sytt fel. Besök gärna deras sida och klicka under förlossningsskador och be om en konsultation, ingen kvinna skall få lida på det sättet som så många gör idag. Deras läkare är en av det bästa i hela sverige på just intim kirurgi.

logo-citylaser2

 

Så detta har jag att se fram emot närmsta veckan, väldigt härligt och uppiggande i detta mörker, men snart vänder det 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.