Frureinhold

Vinn julklappar till ett värde på 2000 :-

Då många av er har konton som är blockerade på instagram går det även bra att kommentera här, men dela då bilden på er instagram och tagga #frureinhold så jag hittar er 🙂

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina Udd

    Hos @bestofbrands finns de exklusivaste kläder att finna,
    förmedlar en högkvalitativ livsstils känsla för man som kvinna.
    Vad det gäller service och kvalité är de dom mest geniala,
    välkända varumärken och deras priser är fenomenala.
    Stiliga kläder med klass som jag gärna vill bära på kroppen
    då blir man snygg från tå upp till knoppen!
    En del stoppar pengar i en madrass,
    men jag köper kläder och inredning med klass!
    Detta är precis vad jag behöver,
    Min sambo brukar säga -nu får du ge dig, vi får ju inga pengar över!
    Älskar allt hos @bestofbrands och skulle bli så glad om jag vann ett presentkort
    då skulle jag beställa en ny klänning eller en väska fort!
    Mitt konto kiaudd har blivit blockad,
    kan ej tagga eller kommentera, ja jag är riktigt chokad.
    Men jag delar på mitt andra konto kiauddstyle,
    och hoppas att jag får en snygg style.

  2. Josefina

    Hej! Jag är en av dem som är blockerad från att kommentera på Instagram men jag delar givetvis bilden på mitt instagramkonto @josefinalinneasvensson och taggar dig i bilden.

    Om jag skulle ha turen att vinna denna tävling skulle jag prioritera att använda presentkortet till kläder som är amningsvänliga då jag väntar mitt första barn som är beräknad att komma i februari. Alltifrån blusar och klänningar!
    Finns så mycket fint så jag är säker på att presentkortet skulle komma väl till pass!
    ”TENCEL SATIN BLOUSE” från Filippa K och ”DAY DANA” klänning från Day Birger et Mikkelsen är två alternativ som föll mig i smaken men även mycket mer!
    Alternativt skulle jag använda presentkortet till att köpa en klänning till ett vårdop för vår son från Boss Black, modellen ”DOVINA” som är i en härlig ljusrosa färg och beskrivs som ”underbar klänning i kavajmodell och härlig passform”.

    Önskar dig en fin kväll!
    Josefina

  3. Maria

    Jag är med och tävlar, har lagt upp en bild på min sida och taggat där då jag är blockad från att kunna kommentera som så många andra…heter stadshem1976 där.

  4. Petra Stafberg

    Om jag en fin knitted wings wrap cardi från Odd Molly hem fick,
    så skulle allt lösa sig på ett kick✨.
    Att få bli julsnygga med denna fina,
    hade inte varit nån pina❄️,
    utan snabbt o snyggt hade jag blivit vackert med glans✨,
    o allt hade gått som en dans✨.
    att det här fina hos Best of brands få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨!!

    Hade blivit så glad över lite fint i vintermörkret, då jag som kroniskt sjuk & husbunden försöker ha det så bra som jag kan, då jag lever hela mitt liv i min lägenhet, o det hade varit så härligt med lite vardagslyx & att få vara snygg.
    Att vinna detta fina hade verkligen lyst upp mig & min dag✨ o gjort mig fantastiskt glad. (CleosLuck på instagram, har jätteproblem där så har delat o taggat på min sida)

  5. Madelene

    Hej!

    Jag är med i tävlingen på instagram. Och med rädsla att bli blockerad ytterligare en gång, har redan lyckats bli det 2 gånger! Så lämnar jag min kommentar här i bloggen istället. Jag skulle nog köpa Odd Molly kläder till mig själv och nya kläder till min sambo som precis börjar på ett nytt jobb, så han behöver nya kläder. Håller tummarna riktigt hårt! Jag heter madde_abrahamsson på instagram Kram Madelene

  6. Lina Sällberg

    Jag skulle köpa en snygg tröja i julklapp till min man, då han idag kom hem med en julgåva från jobbet – precis den som jag redan hade köpt till honom, så det är väl bara knata tillbaka till affären och lämna tillbaka den.. 🙁 Jag har delat bilden på min instagram, sallberglina, men kan inte kommentera. Trevlig kväll!

  7. Jennie-Ann

    Hilfiger DenimGIRLFRIEND
    Skulle jag köpa och någon snygg överdel.

    Nu hoppas jag på vinst då jag tyvärr inte kunnat unnat mig något sen ett bra tag tillbaka. Och aldrig fel med en egen julklapp

    Heter WildeochIdun på instagram.

  8. Maria Blomström (68_fru_blom)

    Men åh vilken generös tävling, o så mkt fint som fanns där aldrig varit inne på den hemsidan förut, fanns bla en morgonrock som hette Torekov voman, den va i 100 % bomull, vilket skulle passa mig perfekt då jag blivit så allergisk mot så mkt bla textiler så det är inte helt lätt, sen hittade jag en Michael Kors väska… ja jag skulle unna mig lite extra om jag får tur….
    Så hoppas jag att jag gjort rätt, följer sidorna och har taggat frureinhold och så kommenterar jag här… håller mina två tummar hårt…
    Behöver få lite tur, då vi förra året förlorade min älskade mamma och svärfar inom loppet av 2 veckor – så december blir sig aldrig mera lik, och i år fattas det några hjärtan runt vårt julbord…

    Hoppfulla varma julkramar till dig

  9. Sara Bengtsson

    Hej! Jag är en av de blockade på instagram så jag har lagt upp din bild och taggat den med ditt namn… Alltså bilden är taggad då jag inte kan skriva ngt (@sara_Bengtssons)

    Delar även på fb och hoppas på tur (Sara Bengtsson)

  10. Jessica Hultén

    Denna jul önskar jag mig ett par skinny jeans ochveöffa fin tröja! Efter 2 graviditeter har jag bara leggings kvar som passar,och är SÅ trött på och bara gå i leggings nu! Hoppas på tur!

  11. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

    Då min garderob är en väldigt sorglig historia så skulle jag faktiskt vara ganska ego och köpa http://bestofbrands.com/sv/product/50738/original-lightweight-shirt-long-sleeve och http://bestofbrands.com/sv/product/50736/mid-rise-skinny alldeles till mig själv. Jag har typ 3 byxor som jag varierar mellan och du kan ju gissa min besvikelse när jag såg att ena jeansen börjar falla isär… Vi håller på att renovera vår hus och nu måste vi köpa ny bil också, så kläder till mig själv ligger på nummer 100 på skulle-behöva-listan.

    Jag delar på Instagram under namn mamabeatrice
    KRAM