Frureinhold

Öroninflammation 

Ja då har vi äntligen fått penicillin till minstingen i familjen. Efter en långdragen förkylning har det mynnat ut i öron och till viss del ögoninflammation. Vi har utan tvekan Sveriges bästa vårdcentral här i Kungälv. Inte en enda gång jag gått därifrån och varit besviken. Jag bokade en tid inatt för chloe och vi kom till samma läkare som vi varit hos veckan innan. Man känner att man blir tagen på allvar och även om det i 9 fall av 10 är ett virus man söker för så spelar det ingen roll. Förra veckan kände jag mig verkligen så dum, men läkaren förklarade för mig att vi finns här för er och hellre söka en gång för mycket än för lite. Kan ni förstå hur det får en orolig småbarnsmamma att känna? Eller när man sitter i väntrummet och de kommer ut och personligen hälsar på tex Hailey. Jag tror att tackvare att dessa otroligt duktiga unga som gamla läkarna är så lugna, snälla och hjälpsamma är varken Hailey eller chloe oroliga eller rädda när de blir undersökta. 

Läkaren som vi träffade idag träffade jag även i fredags och han bad mig komma tillbaka om chloe inte var bättre och sagt och gjort så var vi där idag. Hon är piggare men långt ifrån bra. Han lyssnade på hjärta och lungor, kollade på ögonen och sedan öronen. Han konstaterade att hon har en öroninflammation som vi nu skall behandla. Visste ni de att barn under 1 år alltid får penicillin mot öroninflammation? Jag hade inte en aning om de. 

Nu hoppas jag allafall att det vänder och jag själv är typ döende i världens förkylning 🙁 ont i halsen och matt i kroppen. 

   
 
Chloe somnade på pappsen i affären <3 ni som inte är listade på centrumpraktiken i Kungälv, gör det NU! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.