Frureinhold

Sjukdomarna avlöser 

Ni får ursäkta att det ekar tomt här inne. Vi har nu i tre veckor haft sjukdomar som avlöser varandra. Först att bli sjuk var Hailey, det höll i sig i över 1 vecka. Sen blev jag sjuk men frisknade till rätt fort. sen blev chloe sjuk och nu blev jag sjuk igen?! Chloe är fortfarande sjuk med feber, snor och hosta. Jag har ont i halsen, tryck i öronen och hosta. Nu får det vara nog minst sagt. Vi har fått avboka massa roligheter pga sjukdomar. I helgen skulle vi egentligen varit i Karlstad på dop och imorgon skulle vi varit i Stockholm på stora gasell galan. Allt är avbokat och det är så tråkigt. 

  
I helgen har vi allafall pyntat lite här hemma och bakat lussekatter. Som ni ser på bilden är chloe väldigt hängig 🙁 avskyr när mina barn är sjuka. Chloe är också väldigt speedad fast att hon har 39 grader vilket är super konstigt. Men nu hoppas vi att allt ger med sig. 

  
Hailey är hos farmor och farfar tills på onsdag. Det var planerat sedan innan alla sjukdomar och att avboka de hade varit katastrof. Hailey älskar sin farmor och farfar och efter sjukstuga hemma är detta vad hon behöver. 

  
Måste också visa lilla deni som fick massa gos ikväll 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.