Frureinhold

sponsrat inlägg bosch och finish

Vad gör en ren tallrik? för mig blir en ren tallrik som bäst i en diskmaskin. Men vad gör en bra diskmaskin? Först och främst tänker jag på miljön, en maskin för mig skall vara miljöanpassad, där vattenmängden skall vara så minimal. Men ändå tillräckligt för att göra disken ren. Sen Har diskmedlet en avgörande roll, ett diskmedel skall både göra rent men även där värna om miljön. Sen är det viktigt att disken  blir helt torr så man slipper stå och eftertorka.

Varumärkena Bosch och Finish gör en gemensam sak och når toppresultat när disken ska både bli skinande ren och torr i diskmaskin. Europas största varumärke inom vitvaror, Bosch, och RB tillverkaren av maskindiskmedlet Finish och samarbetar för att nå bästa diskresultat.

  • Om en diskmedelstablett inte löses upp på rätt sätt så kommer inte disken bli riktigt ren, säger Mette Skat Duelund Rooz, Marketing Communication Manager för Finish – Genom att dem samarbetar med diskmaskinstillverkare, i det här fallet Europas största varumärke Bosch, kan de säkerställa att användaren blir riktigt nöjd med resultatet, så de slipper att varken efterdiska eller eftertorka sitt porslin och glas. Dessutom kan användaren vara säker på att Finish både är varsamt mot glasen men tuff mot fett och smuts utan att innehålla slipmedel.

En bra diskmaskindiskmedeltablett tar än nära i strävan efter fantastiska resultat, men det optimala resultatet uppnås när man kombinerar det med de bästa diskmaskinerna. Bosch har mer än 50 års erfarenhet av att tillverka diskmaskiner och den erfarenheten i kombination med en stor forsknings- och utvecklingsavdelning som genomför otaliga tester för att finjustera till absolut bästa resultat gör att de ligger i topp när oberoende institut som till exempel ”Råd & Rön” testar diskmaskiner. Det är deras ”Active Water” diskmaskiner med Zeolith®-torkning som år efter år ligger i oberoende testers topplacering, säger Lotta Albihn, kampanjansvarig för Bosch vitvaror inom Norden.

Active-Water handlar om att utnyttja det vanliga vattnets kraft på ett mycket effektivare sätt. Så lite som 10 liter vatten filtreras och spolas runt till en mängd motsvarande 4 100 liter.  Detta går att uppnå genom vinklade spolarmar, effektivare filtrerings- och pumpsystem och genom att rördimensioner är helt optimerade så att man får det effektivaste spoltrycket med minsta möjliga vatten- och energiåtgång. Tillsammans med doseringsassistenten blir diskresultatet både hygieniskt och skinande rent. Med den löses Finish diskmaskinstablett på ett optimalt sätt genom hela disk- och sköljcykeln. Finish har dessutom utvecklat sina nya disktabletter ”Quantum Max” och ”All in ONE Max” som båda innehåller ”Shine & Protect, som gör att användaren kan diska även sina fina glas både säkert och bekvämt i maskin. Dessutom är Finish ”Shine& Protect” diskmaskinstabletter miljövänliga och Svanenmärkta.

Med Bosch diskmaskiner med Zeolith®-torkning blir sedan disken helt torr. Detta går att uppnå genom mineralen Zeolit som är inkapslad i diskmaskinen. Zeolith® aktiveras av fukt i torkprocessen och resultatet blir en disk som är både ren och torr. Resultatet blir att finglasen slipper fula torkränder och du slipper torka plastbunkarna för hand.

Detta tycker jag är otroligt bra och kika gärna på klippet för mer inspiration 🙂

//detta är ett sponsrat inlägg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.