Frureinhold

Jollyroom Bobles

I onsdags var jag och Chloe på pressvisning av märket bobles. Det är ett nytt märke för jollyroom men som har funnits i 10 år. Det var en stor hit för chloe som både klättrade, satt och bankade på de olika figurerna. Det är en multileksak som både fungerar som leksak och möbel, den stimulerar flera av våra sinnen och hjälper barnen att få bättre motorik och balans. Flera av leksakerna går att använda på flera olika sett och oavsett ålder. Samma leksak som chloe leker med kan hailey leka med och tvärtom. Leksakerna är gjort i EVA skum som är lätta att göra rent, som inte suger åt sig vätska och som inte är skadligt. Det går att bita, suga och leka med dessa leksaker utan att vara orolig för att barnen skall få i sig skadliga ämnen.

bObles är ett danskt varumärke som arbetar utifrån att alla barn förtjänar det allra bästa. Därför har de utvecklat multifunktionella möbler i snygg dansk design som uppmuntrar barn att röra på sig och leka i alla vardagliga situationer. bObles har sedan starten 2006 blivit internationellt erkända och vunnit flera designpriser!

Chloe kommer att önska sig ett par av dessa möbler i julklapp och hett tips till alla er som har små barn och har noll tanke på vad man kan köpa, kika på detta märke. Jag var riktigt imponerad och av alla barn som var på plats syntes det  att leksakerna fick 10 av 10.

IMG_0614 IMG_0610 IMG_0604 IMG_0588 IMG_0564 IMG_0556 IMG_0541 IMG_0539 IMG_0521

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.