Frureinhold

30 sekunder i rutan 

Ja nu är min första debatt gjord och den var väldigt lugn och sansad. Det var otrolig kul att få vara med om detta och vi får se när det blir igen 🙂 jag tyckte att jag fick fram delar av det jag tyckte, sen visst hade jag kunnat säga så mycket mer. Men det viktiga i frågan är att ge barnen tid och uppmärksamhet, och då av BÅDA föräldrarna. Jag tycker att just anknytning och att se sitt barn är viktigt och då inte endast vid just amning. För ni som ammar era barn vet stt de små barnen ligger oftast och blundar eller kollar rakt in i bröstet. 

Jag fick även pratat lite med de två representanterna från BB Sofia och det som media förstorat upp kring fokus på amning låg istället på just anknytning. Jag hade önskat att BVC och BB kunde få en mjukare och mer pedagogisk bild kring första tiden med ett litet barn. För mig har det alltid känts som en enda stor ångest av prestation på BB med att hitta rätt sug-teknik etc. Jag hade önskat att BB Sofia fanns här nere i Gbg för då hade jag lätt kunnat tänka mig ett till barn. 

Se hela debatten HÄR jag är med 14 min in ca 🙂 tack alla medverkande och superkul att  träffa Emelie aka mediamamman och Emelie aka undermyumberella 🙂 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jättebra gjort! 🙂 jag håller med om att det borde pratas mer om anknytning och inte bara amning, likaså att det borde tas upp tydligare att detta gäller framförallt första tiden innan amningen är igång ordentligt! 🙂 med första barnet kände jag en extrem press och ville hem direkt, med andra barnet ville jag helst bo på BB 🙂 (men bara ha vissa av personalen. Bor dock inte i Stockholm utan Norrköping).

    Kram!