Frureinhold

Dags att sova

Visst saknas det lite rena och skära dagboksinlägg? Jag kan helt hålla med om de, min instagram är full av här och nu bilder. Men bloggen är mer uppstyrt med genomtänka inlägg med olika tips och resor. Det är så otroligt svårt att tillfredställa alla och man vill ändå att de som tar sig tiden att klicka in ändå känner att det var värt det. 

Idag har jag och tjejerna åkt runt lite. I morse var vi på 6 månaders kontroll, det blir dock ett heeeelt eget inlägg. Chloe skötte sig allafall fint och var glad som vanligt. Efter det åkte vi ner till fiveseason, vi bytte en jacka och tackade för all hjälp dagen innan. Nu har hela familjen det dom behöver inför vintern. Tips till er som vill ha riktigt bra, snygga och prisvärda skidställ. Besök freeport typ redan igår för fynd utöver det vanliga. De har 50% på mängder av ställ som ni bara inte får missa. 

Efter vi var klara där åkte vi in till stan, åt lite lunch på mammas kontor och sen fick H vara kvar där medan jag och C åkte till jollyroom för event 🙂 det var smygtitt på deras nyintagna märke bobles. Otroligt smarta leksaker som både stimulerar lärande men också en fin inredningsdetalj. Bilder och ett inlägg om det kommer också separat. 

Nu på kvällen har jag varit och ridit, kolsvart mörker med megastor måne 🙂 Robin grejar i köket och barnen sover sen 18.30 🙂

   
    
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.