Frureinhold

sammanfatta dygnet

Ja för ett dygn var det mer eller mindre som vi var i stockholm. Vi åkte söndag eftermiddag och kom hem igår kväll. Jag är så nöjd över att vi åkte med MTR express, vilken sjukt bra service, trevlig personal, lugn och trevlig resa. På vägen hem fick till och med Hailey kika in hos föraren innan avgång. Jag vet inte om det är för att det är ett nytt bolag eller att personalen trivs, men hjälp vad jag upplevde en sån god stämning ombord. Alla var supertrevliga vilket tyder på att personerna trivs på sin arbetsplats. För er som inte vet är MTR express ett nytt snabbtåg mellan sthlm och göteborg, för endast 185 :- kommer ni en väg vilket är galet billigt. Vi åkte i suiten både upp och ner, det kostade inte 185 :- men var värt precis allt. Barnen åkte lugnt, det gjorde inget om Chloe var ledsen för vi störde ingen och jag kunde amma helt ifred.

DSC00581 DSC00584 DSC00636 DSC00638

 

perfekt med eget säte tyckte lillsnuffan 🙂

Hur var stockholm då? Jo helt amazing som vanligt. Eventet var top top, jag gick modevisning ihop med H och hade en lite rolig detalj på scenen med charlotta, där vi bla pratade om Loppishopping, ni vet väl att man kan handla på flera kända sajter och samtidigt få pengar tillbaka och handla ännu mer för? Läs mer på loppishoppings sida, superenkelt ! Jag tyckte att det var superkul att vara på scen och jag gör gärna om det igen 🙂 Vi var alla supertrötta igår och idag blir en lugn dag med C och H är hos dagmamma, jag försökte få henne att stanna hemma och mysa, men icke. Hon skulle iväg och leka.

21793132601_234d7f0015_o

Jag vill passa på att tacka alla grymma sponsorer till detta event och tack för allt fint i goodiebagen. Jag blev riktigt imponerad av  Lidls utbud av babysaker. De har både blöjor och våtisar i miljövänligt material, inte massa skräp utan rent och bra. Sen var Hailey helt förälskad i  Bombadill, där fick vi köpt lite av varje 🙂 Sen även stort tack till ImsevimseEllasPaniniGöteborgskexSemperbarnmat , Harlequin/HarperCollins Nordic , Glammom , Malaco ,Neutral ,Weleda , Barn i stan , Inotyol och såklart LOPPI. Fotografen under dagen var  Oscar Jettman, superduktig och tog otroligt fina bilder 🙂

21783475572_efe9b66694_o 21160945884_9945ed1ce4_oFilmer från dagen kommer inom kort också :)Här är jag med fina claudia, hennes dotter heter med chloe och kan ni gissa vad de hade för reservnamn? jo celine?! vad är oddsen, lite läskigt men kan inte mer än att säga att de har bra smak :p

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LOPPI

    Halloj!
    Vilket härligt blogginlägg! Jätteroligt att du ville komma på vårt LOPPIevent Babylove. Hoppas du fick en härlig dag fylld med massor av inspiration.

    Kramar,
    LOPPIgänget

  2. Linda

    Hej chica du!
    Låter och ser ut som en fantastisk helg – vad roligt!
    Hittade precis hit så nu ska jag läsa runt.
    Önskar dig en fortsatt fin dag,
    Linda