Frureinhold

Burn cancer 

Jag har fått möjligheten i samarbete med jollyroom att sprida ett viktigt budskap. Från och med 1 oktober kommer det finnas möjlighet att köpa burn cancer ljus i förmån för ung cancer. 

Burn Cancer ljusen tillverkas av Victorian som erbjuder vackert designade doftljus. Ung Cancer är en välgörenhetsorganisation som bland annat ligger bakom de numera välkända armbanden ”Fuck Cancer”. Ung cancer stöder unga vuxna som drabbats av cancer. 

Under oktober månad kommer en unik serie doftljus att lanseras där en del av priset per sålt ljus går till Ung Cancers arbete för att hjälpa unga cancerdrabbade både under och efter sjukdom. Ljusen är miljövänliga och gjorda på hållbart producerad soja wax. 

 Varje gång du tänder detta ljus slår du ett slag mot cancer. Sprid ljus och doft i ditt hem och bränn cancer en gång för alla.

  
Ni kommer kunna köpa ljusen HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A

    http://www.ungcancer.se/vilka-vi-ar/om-oss
    Kanske ska inkludera det organisationen gör. Att skriva att de ligger bakom populära armband och sysslar med välgörenhet klingar såå fel i mina öron när organisationen gör sååå mycket mer är säljer armband och är som du säger en välgörenhetsorganisation. Lyft organisationen och dess syfte lite bättre än att påpeka att du fått möjlighet att tillsammans med jollyroom sprida ett viktigt budskap. Du kan garanterat sprida det utan att göra gratisreklam för dom.