Frureinhold

Härlig kickoff

om man skall sammanfatta dagen med ett ord så skulle jag nog välja ”härlig”. Jag hade inga direkta förväntningar mer än att det skulle bli så kul att träffa massa bloggare som man innan bara snackat med via sociala medier. Jag visste att vi skulle få känna på lite härliga kläder från höstens kollektion och att fina Sandra skulle vara på plats och fotografera. Gud vad jag saknar en proffsfotograf som kan ta helt amazing fina bilder. Jag är super ivrig för att se resultatet av det som togs idag, jag har både bilder på bara mig, på mig och barnen samt grupp bilder. 

Kollektionerna för hösten var också över förväntan, jag sakande nog bara den där uuuuur snygga jumpsuiten från i våras. Jag fick höra idag att den sålde slut på bara några timmar. Jag kan lova att minst 1 plagg från säsongens kollektion dam kommer sälja slut diiiiirekt. 

Vilka var då mina favoriter? Jag älskade en skit snygg kappa, svart med knyte (bild kommer) sen fanns det en galet fin top med prickar, en kjol, en turtleneck klänning och ah precis allt var så galet fint. Eftersom jag inte fick tagit några bilder själv delar jag en från fnulan 🙂 

  

   Hailey med en av kjolarna för barn kollektionen. 
 (På bilden, Angelica, Elisabeth och fnulan utanför bild hade vi nyponbebis och fotograf libelli

Här rockar vi fotografering, looooove it. Vill ni se mer innan alla bilder släpps eller ta ett kik på även barnkollektionen klickar ni in HÄR på me&i hemsida. 

  
Bild lånad av Angelica 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.