Frureinhold

Pimpat vagnen

imorgon drar vi till Astrid Lindgrens värld, som Alicia och Hailey har längtat. Robin står i detta nu och pustar på bilen så att den skall vara ren och fin. Alicia sa världens sötaste citat förut. Jag ställde frågan vem hon såg mest fram emot att träffa imon, varpå hon svarade 

Hailey !!!! 

Så jädra gulligt och sen efter lite mer fundering såg hon fram emot Madicken och Pippi. Det skall bli så härligt att komma iväg och även om vi åker 06.00 imorgon så är det helt klart värt de. 

Chloe som är jordens nyfiknaste lilla tjej skall få åka i sin sittdel istället för liggdel. Jag vet att rekommendationerna säger annat. Men hon kommer även att få sitta i bärselen så vi sparar hennes rygg. Jag fick allafall hämtat ut en dyna till vagnen idag hos jollyroom. Jag valde en petite cherie heritage rose, så himla fin och passade perfekt i vår Emmaljunga. 

     
  
Den finns på rea nu för 349 :- istället för 499 :- och ni hittar den HÄR

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vår kille ville också åka tidigare än rekommenderat i sittdelen. Dessutom har han snart blivit för lång för liggdelen, snart 6 månader gammal! Ha en fin dag imorgon och kör försiktigt.