Frureinhold

Äntligen framför tangenterna

Efter att ha varit lite off de senaste dagarna, med lite strö inlägg sitter jag äntligen här med ett tyst och lugnt hus. Barnen somnade som på beställning och Robin är iväg på lite ärenden. Regnet bara öser ner och det enda som skulle kunna störa mig nu är väl ett strömavbrott. Tydligen gick strömmen i Göteborg så biografen fick stänga. Mamma och pappa firar bröllopsdag idag och de fick ställa in biobesöket för att blixten slog ner.

Anyway, how you been? Jag har haft det bra, fullt upp med utetrummet, vi har kommit dit nu när vi skall bestämma färg. Jag tänker direkt vitt! men så i mer eftertänksamhet, är inte vitt väldigt ljust och hade vi kunnat tänka oss en färg, kanske rosa? En lätt dåv rosa färg istället för det jättevita? Det tåls helt klart att tänkas på. Om någon som läser min blogg har tips eller tankar kring färg får ni gärna lämna en kommentar.

uterum ljust uterum ljust

 

Vi kommer att ha ljustgrått golv sån där matta och sen massa palmer och då kanske det blir bra med vitt, med rosa kuddar och någon snygg tavla och hyllor? Så svårt och visst att det går att måla om, men det är också tråkigt att måla om det första man gör.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.