Frureinhold

Rånarna var bara meter ifrån..

Idag hände något riktigt sjukt och rent av otäckt. När jag och Robin åkte till stallet för att rida möttes vi av en rejäl olycka på motorvägen. Helikoptern cirkulerade över vårt stall och ingen visste vad som hade hänt. Jag kollade på Kungälvs nyheter och fick läsa att en Audi rs6 värde 1.4 miljoner blivit stulen under knivhot i Uddevalla och sedan kraschat på E6 utanför vårt stall. Förövarna hade rymt från platsen och mycket möjligt mot oss. Snacka om panik?!???? Robin och Kenny gick igenom hela gården och både jag och Madde gick på helspänn. Så sjukt otäckt. Vi hörde hur helikoptern körde runt oss och när vi kom ut och gick ner till padocken han vi inte mer än att skritta fram innan en av gärningsmännen kom springande. 

Utdrag från Aftonbladet
”Det kändes obehagligt”

Jennifer och hennes kompis åkte förbi olyckan på väg till stallet. Och sedan hamnade de mitt i rånarjakten.

– Vi var ute och red medan helikoptern flög runt, runt oss. Sen såg vi helt plötsligt hur en kille i ljus jacka springer i väg från ett hus, säger hon.

Hon berättar att husägaren säger att mannen varit där och ryckt i dörrarna.

– Killen skulle också ha försökt stjäla en cykel, men det var punka på den, säger Jennifer.

Hon säger att det kändes obehagligt att hamna mitt i polisinsatsen.

– Det är bara 600-700 meter från olycksplatsen där vi såg killen, det kändes obehagligt att de jagade dem så nära. De hade lika gärna kunnat gömt sig i vårt stall, säger hon.

Hon säger att det var poliser på platsen och att patrullen gav intrycket av att ha tagit en av killarna i en byggnad i närheten..

Men vid 19.30 uppger Eva Ekblad att båda gärningsmännen är på fri fot. Jakten på de två gärningsmännen pågick då fortfarande med hjälp av både hundar och helikoptrar.

Läs mer HÄR 

Vi var alltså mellan olyckan och gärningsmännen som alltså korsat gården där vi var 😮 så jävla obehagligt, precis som jag skrev ovan. De kunde lika gärna gömt sig i vårt stall!!! 

  

  
De blåa huset sprang rånaren, vi har E6 i ryggen där vi står, så de har sprungit förbi oss på något sätt … 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.