Frureinhold

Lämnar Havstenssund

nu lämnar vi Havstenssund för den här gången och tackar alla för trevliga dagar. Jag har som ni kanske märkt tagit lite semester från bloggen och det har varit väldigt behövligt. Jag älskar bloggen och allt vad det innebär, men ibland är det skönt att koppla bort sig från sociala medier och bara vara. 

Dagarna har varit hur härliga som helst och i torsdags fick vi vara med och se på när mamma och pappa förnyade sina löften i samma kyrka som mormor och morfar gifte sig i för 70 år sedan. Vi har träffat gamla släktingar och besöker ni Havstenssund måste ni besöka elsas loppis som har guldkorn utöver det vanliga. Mamma fyndade helt underbara irish coffee muggar och om jag inte Hållt i plånboken hade jag blivit fattig. 

Det har varit sol alla dagar men blåst mycket, dock var det helt vindstilla nu på morgonen när vi tog en morgon promenad. Havet låg helt spegelblankt och det var sådär lugnt och fridfullt. 

   
    
   
Nära havet vill jag bo (på sommaren) jag blir alltid sådär lugn och harmonisk när jag är på sjön. Hailey älskar sjön och Robin är uppväxt vid havet. Vi har som mål att äga ett hus vid havet och ett utomlands, det borde vara rimliga mål 😀 allafall innan vi är klara med detta livet 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.