Frureinhold

Sommarfina fötter

Även om värmen och solen lyser med sin frånvaro tänker jag ändå förbereda min kropp inför sommargarderoben 😀 kroppen är peelad och pågång att byggas upp med muskler och en låtsas solbränna. Men en kroppsdel som behöver kärlek efter 8 månader i varma skor är helt klart mina fötter. Man har ju hört om det stora skinnraset och det är precis vad mina fötter behöver, en make over deluxe. Jag sitter i detta nu med Exfoliating Socks från Salvequick.

INFO:

Salvequick Exfoliating Socks innehåller en gel som gör att döda hudceller flagnar efter en behandling. Gelén innehåller hyaluronsyra, kollagen och Aloe Vera och andra aktiva naturliga ingredienser som påskyndar hudens egen förnyelseprocess. Effekten av behandlingen innebär att lager av föråldrade/döda hudceller och förhårdnader faller av fötterna. Man sätter sockorna på fötterna och tar en tupplur (90 min), skölj med varmt vatten, klart! Efter ca 3-5 dagar börjar hud successivt flaga och efter 10-15 dagar fram träder en bebislen fot. Succé! 

Se film HÄR

Chloe sover och jag tänker göra detsamma i 90 minuter. Det fullständiga resultatet får jag först om flera dagar och självklart publiceras det här på bloggen 🙂 Tårna skall även få sig lite ny färg och sen efter det är vi fit for fight 🙂 Jag har även en rabattkupong som ni kan ta del av och som gäller året ut, klicka HÄR så hittar ni all info. Glöm nu inte av era fötter om ni ändå skall putsa resten av kroppen 🙂

 

  

Mina fötter behöver verkligen detta och bara av att se bilden på mina halvmålade tånaglar ger mig rysningar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.