Frureinhold

Tessieshop

Idag gjorde jag en beställning på tessieshop.nu. Jag träffade Josephine och Antonio för någon helg sedan och diskuterade just tessieshop och hur galet kul det är att det gått så bra. Främst Nellie är det som plåtas med alla fina kläder, men både smilla och några andra tjejer gör sig så fina i det som säljs. Jag fick syn på Jossans chinos på instagram i förrgår, ett par rosa i pleasemodell som jag blev helt förälskad i. Jag behöver verkligen förnya min garderob nu och jag kunde inte låta bli att beställa just de där rosa. Nu hoppas jag bara att de passar, min mage har ju nästan gått helt tillbaka, men övriga kroppen håller på att bearbeta :p Jag har inte ställt mig på vågen än då vi inte har någon hemma. Men det hade varit skoj att se hur mycket man vägde nu. Sista vikten jag tog var 75 kg sen kom ju lilla C bara några dagar senare. Man brukar väl räkna med att bebis, moderkaka och vatten väger runt 10-12 kg så lite drygt 60 kg borde det vara nu.

Anyway, det kommer in enormt mycket nytt nu på tessie och jag vill bara poängtera att kläderna inte enbart är för ungdomar. Jag är 26 år och kan lätt bära upp dessa plagg utan att känna mig för ”gammal” för kläderna. De vita beställde jag alltså i rosa, sen är jag sjukt sugen på de svarta bootcut och shortsen skall vi inte ens diskutera, jag är också sugen på jeansen, men då måste jag gå ner lite till så jag inte köper för stor storlek. Ni hittar alla plaggen HÄR !

26489856-origpic-c7a1c6 27088121-origpic-aebdc6 27088288-origpic-8cf1b7.jpg_0_0_100_100_300_298_85 27135603-origpic-ebb277

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.