Frureinhold

Vinn biljetter till Alcazar – disco defenders

Jag har fått möjligheten att tävla ut 2 biljetter till alcazars fantastiska show disco defenders. Som ni minns var jag på den i förra veckan och jag kan garantera en riktig disco bomb. Showen spelas både i Göteborg och i Stockholm till hösten. Innan ni tävlar se så ni kan gå 🙂 i Göteborg är sista föreställningen 16 maj, ni hittar mer info HÄR

 
För att tävla kommentera detta inlägg med vem ni vill ta med och varför 🙂

Tävlingen avslutas 1 maj 2015 21.00 !

Lycka till !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Underbar tävling!

    Jag skulle helst vilja ta med mig Fanny, min dotter som fullkomligt ÄLSKAR Alcazar, men vet inte om det är så lämpligt kanske…. Hon tokgillar deras musik och ända sedan Andreas Lundstedt var med i Kändisbarnvakten har hon gillat dem ännu mer, när han berättade om sin sjukdom på ett sätt som barnen förstod.
    Skulle hon inte kunna gå med, pga sin ålder, tar jag med mig min bloggande vän Desirée! En discokväll utan barn är precis vad hon behöver! 🙂

    Håller tummarna stenhårt!!

    Kramar!
    //Sandra

  2. Sara Pohjanen

    Jag skulle vilja gö med min mamma som älskar Alcazar. Hon har följt dom från start och även individuellt innan dom blev en grupp.
    Sedan skulle det vara otroligt roligt att göra något speciellt med min mamma som bor 100 mil ifrån mig.

  3. Ulrika

    Jag skulle ta med en vännina som jag vet är supersugen på denna fantastiska show! Hon har pratat om den flera gånger men vi har inte fått till det, skulle då gärna vilja överraska henne med detta event då vår vänskap firar 20år just i år!

    Hoppas massor!

  4. Kajsa

    Jag skulle så gärna ta med mig en kär arbetskollega som slutar inom kort. Detta skulle bli bår avslutning och också en början på en ny vänskap. Hon säger emellanåt att hon kan sakna en dotter så nu kunde detta vara ett sätt för mig att visa min uppskattning. En kväll med glitter och glamour vore toppen.

  5. Veronica

    Åh vad kul. Jag vill verkligen se denna show 🙂
    Om jag skulle ha turen att vinna så vill jag ta med mig en utav mina bästa vänner! Hon och jag har haft svårt att få tiden att räcka till för att ses på ett tag och jag saknar henne väldigt mycket. En discokväll tillsammans är precis vad vi behöver!
    Håller tummarna!!

  6. Edita

    Hej och grattis till baby Chloe 🙂
    Jag älskar Alcatraz och denna tävling vill jag vara med på.
    Jag skulle vilja ta med min syster ifall jag skulle vinna, hon är min allra bästa vän och klippa, då jag själv bor i Skövde och min syster bor i Göteborg så ses en gång på två månader och då alltid med mina två barn eftersom hon så gärna vill träffa dom också, jag skulle så gärna vilja ha en riktigt tjejkväll ihop med min syster, barnfritt och bara njuta av grym musik, och få släppa loss i ”storstan” 🙂 .
    Håller mina tummar och tår!!!
    Trevlig helg

  7. Frida

    Hej,

    Jag skulle vilja ta med min tonårsdotter på denna fantastiska show. Jag har inte sett den själv men har vänner som har varit på den och de bara öser över lovord över den!

    Jag älskar Alcazars musik och man blir så glad över att höra dem för det är ett enormt GO i deras musik och de bjuder verkligen in publiken till sina hjärtan!

    Min dotter sa häroomdagen att hon skulle vilja gå på en show och vad passar då inte bättre än Alcazar som hon dansade till jämt när hon var liten, välbekant musik som hon sitter och nynnar till glatt när hon sitter och läser läxorna. Det är pepp hela vägen igenom <3

    Jag hoppas på turen att få uppleva detta i Göteborg och passar på att önska dig en supermysig helg samtidigt!
    Hälsningar Frida

  8. Evelina Nordberg

    Vill ta med min sambo för att chocka han med att jag är inte bara en sliten mamma till hans barn (skämt åsido) som bara går i
    Mjukis byxor utan kan vara den där han träffade en gång i tiden 😉

  9. Lina Svensson

    Jag skulle ta med min storasyster Ellinor. I ett familjeliv med en superaktiv 7åring, två trotsiga treåringar och en husrenovering finns det inte plats för så mycket glitter och glamour. Om det är någon som förtjänar att sätta på sig glitterstassen och klackarna så är det min syster. Hon är en riktig supermamma och vi har på tok för lite syskontid!

  10. Carolina

    Jag vill ta med min syster för att vi har haft alldeles för lite tid att spendera ihop det senaste – skulle vilja ha en riktigt mysig tjejkväll med glitter, glamour och disco! <3 Kram

  11. mammaemelie

    Åh jag hade velat ta med mig min mamma, hon älskar Alcazar 🙂 Hade vart så kul att få göra något bara hon och jag 🙂 Det blir ju inte så ofta när man är mormor 🙂