Frureinhold

LOPPIblogbag skönhet och hälsa

I förra veckan fick jag hem en fantastisk blogbag från Loppi. Eftersom jag legat mer eller mindre utslagen sedan dess kommer äntligen inlägget om innehållet nu. Denna gången var fokus på skönhet och hälsa. Innehållet var precis vad jag behövde just nu, med bland annat sköna underkläder från Pierre Robert, ny mascara från yves rocher etc. Jag älskar också att när man öppnade lådan låg ett rosa prasselpapper först 😀 Det känns nästan som på jul.

IMG_3660.JPG

 

RFSU – Active balance, en dubbelverkande vaginaltablett. Kan tas i såväl behandlande syfte som förebyggande syfte. Jag vet att många har problem med svampinfektioner under graviditeten, tack och lov har jag sluppit det. Men dessa är ju då super som kan tas 1 tablett / vecka i 3 veckor just för att förebygga att svampinfektioner uppstår och de kan dessutom tas under hela graviditeten.

Pierre Robert – tillverkar supertunna underkläder gjorda av microfiber vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Jag har beställt hem ett par ”Invisible hipster”, ska bli kul att prova.

Bio-Oil – en specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. Perfekt att smörja magen med nu under och efter graviditeten.

Yves Rocher – en härlig doft som ska bli spännande att prova och sedan en mascara, det är nog en riktigt akilleshäl för mig då jag alltid testar nytt, hela tiden :p

Friggs – små ekologiska riskakor med chokladtäcke, perfekt snacks i farten och dessutom riktigt goda. Sen Te med tillskott av D-vitamin, precis vad jag behöver nu när solen lyser med sin frånvaro 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.