Frureinhold

Jag Vill inte föda

nu är det 48 h sedan jag var symtomfri från magsjukan och än sålänge har ingen i familjen blivit sjuk. Dock är jag helt mörbultad och känner mig långt ifrån förberedd till att föda barn. Jag har rejäla förvärkar vilket skrämmer mig att något skall starta, sen mår jag otroligt illa vilket också är en riktig pina. Robin är min största klippa just nu som sköter precis allt här hemma. Jag vill inte ens tänka på hur jag skulle klarat mig utan honom. Jag sa till och med till honom att om vi måste åka in nu får de plocka ut henne, jag är inte kapabel till att föda normalt. Då skall ni också veta hur skrämd jag är över snitt, det förklarar hur slut i kroppen jag är. 

Någon mer som känt samma? Dela gärna med er och om ni orkar får ni gärna lämna en pushande kommentar <3 

 

För en vecka sedan låg vi här, detta skulle jag verkligen behöva nu 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida

    Hoppas det iaf dröjer ett par dagar till innan hon vill titta ut så du hinner återfå lite kraft. Magsjuka är hemskt (som om du inte visste det) åkte på det i december. Först stora tjejen på 2,5 år sen två dagar senare mannen och nån timme efter det var det min tur. Amma en då två månaders med hinken framgör sig…inte kul.

    Ni går njuta av solskenet som snart kommer tillbaka å få en mysig påsk….sen kan hon komma. För då kommer det gå prima ballerina ska du se:)

  2. Erika

    Styrkekramar till dig!! Detta kommer du klara galant men jag förstår om du är slut nu. Håller tummarna att förlossningen inte sättet igång än ❤️