Frureinhold

svårt att andas

Min blogg har aldrig haft en riktig mammanish, det blir såklart inlägg som handlar om min familj och då även jag som mamma. Men jag ser mer min blogg som en livsstilsblogg, med en blandning av allt. Jag tycker det är otroligt kul med den bredd på läsare som jag faktiskt har, ni har så otroligt mycket att ge mig med, även om ni inte alltid kommenterar. Dock har det blivit endel kommentarer de senaste dagarna vilket jag uppskattar jättemycket. Jag försöker att alltid svara, men ibland hinner jag tyvärr inte med det, men tro mig, det UPPSKATTAS jättemycket. Det ger mig också möjlighet att besöka era bloggar, vilket jag alltid gör, även om jag inte hinner lämna en kommentar.

Men åter till överskriften, jag har under några tillfällen nu de senaste dagarna haft svårt att andas. Minns att det var samma med Hailey, jag andas men det känns som kroppen inte syresätter sig. Jag hade bricanyl vid behov i slutet och även under förlossningen. Ni har nog säkert känt samma känsla, när man nästan grips av panik för att man inte får luft. Finns det någon som har tips på vad jag kan göra och bör jag börja med bricanylen igen? Det jag hade sist var en vanlig inhalator.

Här var jag, timmar innan hailey tittade ut. Jag blir helt sentimental av att titta på alla dessa förlossning och bebisbilder !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.