Frureinhold

Inbrott

Ja visst låter  det skrämmande, när tjuven brutit sig in och stulit allt av värde. Jag pratade med en bekant efter jul och frågade såklart standard frågan; hur har julen varit? Hennes svar var; jo bra, men vi har haft inbrott och de stal alla mina gamla smycken som jag ärvt av min mormor. Jag kände verkligen hur de högg i hjärtat. Sno tv:aparater, kameror etc, men fasiken inte smycken. De är oersättliga och så otroligt värdefulla för en själv. Ni har säkert inte missat tv3 program stoppa tjuven. Det handlar om hur man kan skydda sig mot inbrott, tjuvar etc. Allt för många bor i hus som inte har full säkerhet, med rätt lås, dörrar, fönster etc. Det är heller inte fel att anlita ett larmföretag som installerar rätt larm och skydd för en hem. Ha också en bra försäkring som täcker det man har i hemmet, självklart täcker inte det den känslomässiga förlusten, men man kan åtminstone få tillbaka förlusten av materiella saker.

Vill ni har fler vardagstips tycker jag ni skall besöka denna bloggen, där får allafall jag massa tips och råd 🙂 Det går såklart inte att skydda sig mot allt, men jag kan lova att ni kan göra något. Jag har alla mina finare smycken inlåsta som inte går att komma in i. Vi håller på att installera kameror runt hela huset som är direkt kopplade till våra mobiler så vi hela tiden ser vad som händer runt vårt hus. Viktigt att tänka på med kameror är att de inte filmar offentliga miljöer utan endast ens hus eller tomt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anna

    Fy vad hemskt att råka ut för en sådan sak, vi slarvar nog tyvärr med säkerhet som tur är har vi hund vilket säkert skyddar lite iaf