Frureinhold

Lyxhotell i sthlm bokat

som ni vet är jag och Robin uppbjudna till sthlm den 13 mars för ett lyxlunch seminarie tillsammans med Loppi och libero. Även Jenny klefbom kommer att finnas på plats och föreläsa om hur pappan kan underlätta för mamman och hur mamman kan involvera pappan kring det nya barnet. Alla par går också hem med en goodiebag delux 😀 Jag och robin har bestämt oss för att flyga upp och jag har kollat så det är okej att flyga i v 34 vilket det var. Sen har vi bokat hotellet som vi även kommer att ha lunchen på. Hotellet som heter Nobis Hotel är ett lyxhotell beläget i stockholm City. Vi bokade ett superior rum som de beskriver såhär:

Superiorrum varierar i storlek från 23-26 m2 och är utrustade med separat sittplats, arbetsplats samt Dux-sängar (180 cm) med Egyptiska lakan. Rummen har utsikt över staden eller mot någon av våra vackra innergårdar. Som gäst i våra superiorrum har du tillgång till all bekväm service och all önskvärd teknik Nobis Hotel erbjuder.

Badrummen är stilfullt dekorerade med Carrara-marmor från golv till tak. Detaljer som mysiga morgonrockar & tofflor samt lyxiga badrumsprodukter ger en extra bekväm upplevelse. Vi har även tillgång till gym samt relaxavdelning. 

Interiörmässigt är hotellet så otroligt fint och jag längtar verkligen tills vi skall upp och få en natt tillsammans bara han och jag 🙂 hailey skall få vara hos mormor och morfar vilket hon längtar jättemycket till !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.