Frureinhold

Sudio två

Idag kom en otroligt fin julklapp hem i brevlådan. Det var ett par Sudio två hörlurar i vitt med guld 😀 jag gillar bra ljud men vill ha en diskret lur vilket Sudio uppfyller. Här kommer lite kort info. Sudio är ett livsstilsmärke som gör eleganta hörlurar och erbjuder studioljud för en tredjedel av vad de skulle kostat i en butik.

Allt började för några år sedan när företaget och kommande partners letade hörlurar. Marknaden bestod av svarta elektronik produkter samt street- och hiphop hörlurar som inte passade skaparnas klädstil. De ville ha en elegant accessoar, precis som en klocka eller ett bälte, en motsvarighet till klädvärldens Ralph Lauren. Så de bestämde sig då för att skapa produkten de själva ville köpa.

Under projektet var en av grundarna i New York och sprang på Phil Collins på gatan när han hade problem med sina hörlurar. Då de var i prototypstadiet och inte ens hade ett namn var allt han kunde säga till Phil ”Trust me, I know the feeling”. Från det bitterljuva mötet valde de att döpa företaget efter hans låt ”Sussudio”.

Ni hittar deras hemsida HÄR eller på deras instagram sida sudiosweden 🙂

IMG_5332.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.