Frureinhold

Smärta

Asså samma visa denna gången med. Med hailey i vecka 20 (om jag minns rätt) precis när bebisen går från att ligga i bäckenet och vandra upp i magen får jag sån sjuk värk. Både i livmodern, musklerna i magen, ligamenten vid sidan av magen och en brännande känsla bak i ryggen. Det började igår och hela natten har varit en enda stor värk och nu på morgonen kom jag knapp upp ur sängen. Jag kollade på magen i morse när jag låg ner och visst hade det hänt som jag trodde. Den lilla kulan har flyttat sig upp och syns nu tydligt. Så från att gå från att inte ha någon direkt mage, mer än gaser 😉 så har jag nu en liten liten babykula. Storleken är ungefär som en stor apelsin. Hailey var så söt i morse, hon kom in i natt till oss så hon och jag fick ta den stora sängen och Robin la sig i soffan. Men hon berättade allafall för bebisen att den minsann måste vara snäll mot mamma och att den inte får komma ut förän i april. Hur söt får man lov att bli? Hon tänker så mycket och funderar över bebisen. Hon höll för naveln så att den inte skulle försöka smita ut. För genom naveln, det är där bebisen kommer ut.

Är det någon som varit med om samma? smärta som tusan i musklerna runt v 20?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EmelieWalles

    Naww.. nu börjar det ju synas <3 Jag hade också mycket problem med smärta i muskler osv. speciellt på sidorna, kunde verkligen hugga!!!

    Vilken fin header du har 🙂 Ses snart, kram!

  2. Birgit

    Så mysigt med en babykula! Och så söt hon är, din lilla tjej 🙂 (klart bebisen kommer ut ur naveln, var annars?)
    Mindre mysigt med värk! Hoppas det ger sig! Jag kommer inte ihåg om jag hade värk (det är ju så länge sen nu), men jag hade väldigt bra graviditeter, lite foglossningar, men inte mer.
    Ha en bra start på veckan!

  3. Alvis

    Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!

    Ha en bra dag, Kram! ^^