Frureinhold

Jag är kär

I alla mina fantastiska bloggkollegor här i Göteborgsområdet. Både i tisdags och idag möttes flera av oss på två helt grymma event. I tisdags på le pain francais och idag på change. Man blir verkligen helt varm i kroppen och alla är verkligen så otroligt trevliga. Det är inte massa avundsjuka, bittra eller tråkiga människor, utan alla hyllar alla och lyfter istället för att sänka. Det tycker jag säger ett och annat om oss bloggare. I Allafall många av oss, sen finns det såklart provokatörer som inte är så trevliga, men dom som jag träffat idag pch i tisdags är top of The line.

Jag glömde mim kamera idag, så bättre bilder kommer inom kort 🙂 jag fick Allafall hjälp med vilken bh storlek jag skall ha, vi fick prova britneys Spears nya julkollekion som hade press release idag. Jag ville helst köpa precis allt. Så sjukt mkt snyggt och sexigt inför julen. godnatt sålänge så hörs vi imon 🙂

IMG_4485.JPG

IMG_4474.JPG

IMG_4439.JPG

IMG_4401.JPG

IMG_4489.PNG
Sista bilden lånad av sandracederbom på instagram 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. zara wahlberg

    åh tråkit att jag missade detta event , men ni som var där verkade ha haft det toppen 🙂
    Men i tisdags var jag med och det var gör trevligt , hoppas vi ses på ngt event i framtiden , kram

  2. Sandra

    Jag håller med dit till fullo verkligen! Alla man har träffat både i tisdags & idag är ju så otroligt trevliga och snälla, det är så det ska vara!

    Nu får vi sikta fram emot flera fina & mysiga bloggevent här i Göteborg så vi alla får ses igen 🙂

    Kram på dig 🙂