Frureinhold

Ni vet känslan..

.. när man sitter på ett möte, en arbetsintervju eller en redovisning och allt bara känns så rätt. Idag hade jag ett möte med killarna från MMX-fitness. Nu tänker ni säkert; vadå du håller ju inte på med träning, din blogg är inte en träningsblogg. Nä ni har helt rätt, men min blogg är mer än bara en blogg om min vardag och familj. Som ni vet är jag utbildad hälsovetare, vilket också ger mig en ganska så hög kompetens inom området hälsa, livsstil, levnadsvanor etc. Jag blev kontaktad för ett tag sedan av en av de killarna jag träffade idag. Vi pratade lite om hur jag med min blogg hade kunnat skapa ett roligt samarbete tillsammans med dom. Jag kände redan i telefon att wow, ge mig ett möte nu nu nu. Det tog inte mer än 2 veckor så var mötet här och idag var det som sagt dags.

Vi möttes upp på Haga badets restaurang, som för övrigt var supertrevligt. Jag fick idag träffa grundarna av MMX-fitness Daniel och Ernesto. Två tränings inriktade entrepenörer som vill skapa ett koncept som är mer än bara träning. De vill skapa en helhetskänsla som också ger resultat. Deras grundfilosofi är att motivera och inspirera människor att utmana sig själva till att utvecklas både fysiskt och mentalt genom vår varierade funktionella träning. Vi har även delat in det i olika nivåer just för ALLA skall ha möjlighet att träna hos oss oavsett vilken nivå man befinner sig på.

Jag vet inte hur många av mina läsare som någon gång hållt på med en idrott, såsom fotboll, innebandy, ridning etc. Jag har både spelat fotboll, gått i friidrott och tävlat hästar på  elit nivå. Att hålla på med en idrott och nå resultat krävs träning och träning är som roligast när den sker ihop med andra som vill uppnå liknande eller samma mål. Det är lite så som MMX-fitness fungerar, att man har en period på 5 veckor där man tränar 3 gånger i veckan på den nivån som passar en bäst. Det finns alltså basic, advanced och elite, vissa går från basic till elite eller helt enkelt stannar på basic vilket också är helt okej. Själva idén är att orka hålla igång träningen, för det är oftast där man tappar. Man köper ett gymkort, tränar 1 gång och sen inget på flera veckor. Här får man 5 veckor där man vet med sig att man faktiskt kommer hålla igång.

Det kommer att bli fler inlägg längre fram och jag kommer även att dra ihop en träningsgrupp som kommer få testa detta gratis, how awsome? 😀


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.