Frureinhold

recension av Restylane

Nu har jag använt restylane i ungefär 1 månad. Jag tvättar ansiktet morgon och kväll, smörjer med dagkräm på morgonen och nattkräm på kvällen. Jag tvättar alltid  ansiktet två gånger på kvällen så att huden verkligen får bort all smuts. Jag måste säga att Restylane passar min hud otroligt bra. Den har blivit helt silkeslen och varken fet eller torr. Alla produkter är lätta, men ändå otroligt återfuktande.

Visste ni att restylane är skapat av en svensk man vid namn Bengt Ågerup. Dr Ågerup startade märket 1996, där han upptäckte ett naturligt sätt att vitalisera och föryngra huden. Många har nog förknippat restylane med injektioner, vilket delvis är sant. Men Restylane är mycket mer än så, det är naturlig hudvård som återfuktar huden utifrån och in. Den innehåller små kristallformade partiklar som reflekterar ljus och ger din hy lyster. Den har också mikroskopiska vattenbindande partiklar som bibehåller hudens fuktbalans på rätt nivå samt att den har osynliga partiklar som binder vatten för att naturligt jämna ut små linjer och gör huden slät.

Hemligheten bakom vacker hud är en bra fuktbalans i kombination med ett friskt och skyddande yttre hudlager. Restylane skincare kombinerar dessa två egenskaper i en innovativ serie cremer. Sara från restylane berättade på art clinics skönhetsevent om skönhet och om hur vi människor ser på oss själva. Hon förklarade att skönhet sitter i hur vi ser på oss själva och inte hur andra ser på oss. Tycker man om sig själv syns det även utåt vilket jag tycker är en sund filosofi:) Som jag skrev tidigare är även restylane ett svenskt märke och är skapat för att ge varje kvinna (och man) en härlig känsla i huden.  För mer info besök Restylane.com:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.