Fru Magnolia

Tisdag = som popcorn mamma!

Vilket väder det var!

På morgonen strålade solen. Jag bestämde mig ganska fort för att ja gskulle ta tag i vedhögen när lilla R somnade. Veden låg som ett vattenfall ner mot vedboden. Och av någon konstig anledning hoppar en där veden in te in i boden själv. Dåligt dreserad ved! Jag konstaterade även att endel av veden var tvungen att klyvas. Så ut åkte vedklyven. Jag stog nog i två timmar och staplade och klöv. Nästan all ved blev klar. Jag körde klart endel på eftermiddagen efter att jag hade hämtat herr O.

Innan jag hämtade herrn på dagis tog jag en tur förbi återbruket.  Allt skönt at tpka dit och sortera lite. Det känns befriande på något sätt.

När vi kom hem så slog vädret om . Det blev hagel. Hagelstorm! Herr O var lyrisk. De är stora som popcorn mamma! Han skrattade och fick ett sånt där glädjefnatt som bara herr O kan få. Lite senare på efetrmiddagen kom kompisarna över på lite lek. De pep upp på O’s rum och sen hörde jag inte av dem på en och en halv timme. Underbart!

Efter middagen hade solen kommit fram igen. Utomhuset drog oss ut. Herr O cyklade och lilla R sov en stund i sin vagn. Vädret var verkligen underbart! Nästan sommarkänsla.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nShKaFV68QI&version=3&f=user_uploads&c=google-webdrive-0&app=youtube_gdata]
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.