Fru Magnolia

Onsdag = Gråväder och böcker

Det är ett sanslöst gråväder just nu. Längtar som en tok efter ljuset. Försökte mig på en promenad vid lunch, men det småregnade och kändes som om  det började skymma redan vi 12 snåret.  Längtar som en tok efter ljuset. Det där ljuset som gör att man verkligen känner hur ögonen öppnas och energin flödar.  Sen skulle jag  gärna vilja önska mig lite snö.  Eller väldigt mycket snö till och med. Och kyla. Gärna något liknande den vargavintern som vi hade förra vintern. För mörkret blir lite mer uthärdligt, om det fluffas in i lite vit snö.

Idag när vi kom hem, alla från varsina håll, kröp killarna upp i soffan och fåtöljen i vardagsrummet med varsin bok. Lillebror läser just nu någon av alla Nelly Rapp böckerna och storebror är inne i den fjärde boken om Harry Potter.  Ska erkänna att det inte var helt lätt att få igång läsandet idag. Men när de väl var igång, var det svårt att få dem att slita sig från sina böcker.

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och läsa en bok jag med. Kanske ska försöka läsa ut någon av de där 5 påbörjade jag har som ligger och samlar damm på sängbordet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.