Fru Magnolia

Som ”stockholmare till tunnelbanan”

Så var det söndag igen. Vilket allt som oftast de senaste veckorna har inneburit innebandymatch, så även idag. Killarna i storebrors lag spelar i en serie där lagen är födda 06/07 och de har således stött på hårt motstånd hittills.  Benhårt! Fram tills idag. Idag blev motståndet lagom. Det var tufft, laget de mötte var ett gäng stora killar med långa ben. (Inte nog med att storebrors lagkompisar är födda 08/09/10, de är även relativt korta .)  Men idag passade laget som aldrig förr, jagade boll och sprang som ”stockholmare till tunnelbanan”. Och det betalade sig, de gick och vann. Äntligen! Det var ståpäls och lycka!

Men att vara lillebror på innebandymatch är inte alltid roligt. Idag underhöll han sig med ”Silveruppdraget” och en Kalle pocket.  En nöjd och tålmodig kille. Men jag förstår att det kan bli lite långdraget. Och tråkigt. Som tur var hade han i alla fall hunnit träna en timme själv innan vi drog iväg.  Så lite spring i benen hade blivit utsprunget.

Förutom innebandyn så har dagen tuffat på.  Vi har ätit hemgrillade hamburgare, fikat, sprungit och tagit ficklampepromenad.
Nu laddar vi för en ny vecka.
Hoppas verkligen solen kommer på besök snarast
för de där d-vitamintabletterna verkar vara placebo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.