Fru Magnolia

*Åååå*

TYPISKT! När jag äntligen har kunnat börja dricka vin igen som vanligt folk dimper den här rapporten ner som en sten och krossar mina vindrömmar… Nu får man visst cancer av vin osså *arg*. Men ifs så får man ju cancer av potatis, solen, mobiler och stress… så lite vin kan ju i det stora hela inte försämra läget så mycket… eller hur?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eric

    Det är nog best att ta på sig en ordentlig hjälm när man dricker ett glas vin. Bara för att vara på den säkra sidan….. Det hjälper nog utmärkt.

  2. JohanC

    Nä men poängen är att du enkelt kan skifta över till ekovin och slippa (en del av) gifterna. Gör det. Det finns tom KRAV-märkt champagne och snaps.

  3. Michael Lundahl Karnerfors

    Du läste hela artikeln va? Att de halter som uppnåtts uppgår till ca en tusendel av gränsvärdet för motsvarande druvor. Och då skall betänkas att gränsvärden ändå har en marginal på en faktor 100 innan det börjar bli skadligt.

    Detta betyder att om du försöker pimpla vin tills dessa att du får cancer av det så kommer dina njurar att ha sagt "Far åt helvete!" och din lever har stämt in med ett "Ah-men-va'fan, GE DIG!!"… på grund av överdriven vätske- och alkoholkonsumtion. 🙂

  4. Pappa

    Njut av vinet. Det kommer, precis som du skriver,larmrapporter om allt idag. Om man skulle följa alla råd om vad man inte skall förtära, så vore livet ganska tråkigt. Vad gäller just vinet, så har det redan kommit en brandsläckare i Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3644376.ab)
    Va trist det skulle vara för tabloidpressen om de inte skulle ha prinsessor och alkohol att skriva om.
    Kram
    Pappa