Frank & Jag

Hur ser en sjurättersmeny ut på en finlandsbåt?

IMG_2200.JPG

Igår kväll fick vi avnjuta något så spännande som en sjurättersmeny signerad Matti Jämsén på restaurang Bon Vivant

IMG_2201.JPG

Till detta skulle det avnjutas vin. Massor av vin.

IMG_2196.JPG

IMG_2198-0.JPG

Rödbetsmousse och serranochips (ej inkluderad i sjurättersmenyn)

IMG_2195-0.JPG

Laxtartar, pilgrimsmusselmajonnäs och pepparrotsvinäger

IMG_2194.JPG

Pumpamousse med halstrad getost samt pinjenötter

IMG_2189-0.JPG

Stekt havskräfta med kräftconsommé smaksatt med citronmeliss och fänkål

IMG_2188.JPG

Glaserad kalvbräss med rostad lök

IMG_2218.JPG

Halstrad sik med sikrom och blomkål

IMG_2217.JPG

Morotsgranité med dragonskum och apelsin

IMG_2215-0.JPG

Rostad hjortfilé med långkokt hjortbog samt rödbetor

IMG_2214.JPG

Och avslutningsvis; en belgisk våffla med tranbär, vaniljglass och saltad kinuski

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.