Frank & Jag

Haters – I got so much more for you

IMG_2578.JPG

Åh, det är så roligt att se att folk irriterar sig så mycket på mina inlägg att dom måste sitta och snacka skit på nätet… Varför läser ni min blogg om det stör er så mycket? Har ni inget vettigare för er såhär i juletid? Själv har jag fullt upp!

Men jag tänker ändå ge er min åsikt.
För det är min blogg och jag skriver vad jag vill.

Jag tycker själv att dom sponsrade inläggen hålls på en relativt låg nivå och 90% av det jag tipsar och länkar om i bloggen är på eget intitiativ, alltså inget som något företag har betalat mig för att göra. Självklart skickar en del företag ut produkter och på eventet ges det ut goodiebags. Men jag väljer själv vad jag vill tipsa er om, för att jag tycker att det är bra saker och något som jag kan stå för. Jag visar så klart även upp och länkar om saker jag köpt för egna pengar.
Men vill ni slippa allt sådant rekommenderar jag att ni läser en mindre mammablogg :]

IMG_3018.JPG
Och om ni absolut inte klarar av att se vad jag blir sponsrad med till Franks 1-årskalas på söndag så rekommenderar jag er att inte läsa min blogg nästa vecka ;]

Det är snart jul, ät en pepparkaka och var glada och snälla mot varandra istället :]
Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M:-

    har precis börjat läsa din blogg tummen upp. Men ett tips gör inte ens såna här inlägg mer ALDRIG. negativa människor förtjänar inte ens den energin! Säkert såna anonyma typer med falsk mail adress mm som de uppger över.

    Tycker det är skrattretande att de stör sig på din blogg, med tanken på att du inte trampar någon på tårna lr provocera någon heller. Det sticks i ögonen på folk att se andraa framgång. Sponsrad? Men snälla folk måste vell förstå att du inte hade valt att stå för ett företag som du ej tycker e bra….

    Ajaaa Keep it going!
    Never mind what haters say, ignore them until them fade away….

  2. Förskolemamman

    Hoppas det blir ett fantastiskt kalas fullt av sponsrade produkter från härliga företag. Som bloggare lägger man ner sjukt mycket tid för att ro iland sina olika projekt, något som en del kanske inte förstår, och har oftast på ett eller annat sätt slitit för varenda liten grej.

    Njut av din framgång och de möjligheter du ges, det är du värd.

  3. thelifeofrosengren

    Men jag förstår inte hur människor orkar engagera sig så mycket i andra. Det är väl fullt sjå att hålla koll på sig själv! Spännande, 1 år, då lär jag kika in nästa vecka. 🙂 Ha en fortsatt fin helg. Kram